Transport persoane Piatra Neamt Luton

Specializati in transportul international de persoane  AlexEurotour, pune la dispozitia clientilor servicii de transport persoane la adresa pe destinatia   Piatra Neamt Luton si  Luton Piatra Neamt cu plecare din Romania , zilnic

Transport Persoane Piatra Neamt Luton,

 Romania spre Anglia cu Autocarul si Microbuz (Rapid)

.Detinem un parc auto modern compus din autocare Setra , Mercedes sau Volvo clasificate cu 3 stele,parc auto gestionat de un colectiv profesionist de care speram sa va convingeti si d-tra apeland la numerele

0762280240 – 0756833674

 

Piatra Neamt Luton Transport Persoane
Piatra Neamt Luton Transport Persoane

Luton este o autoritate unitară și un oraș în regiunea East of England. Aeroportul Luton, al patrulea aeroport care deservește Londra se află în sud-vestul orașului.

Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile profesionale de transport persoane, astfel incat sa asiguram tuturor clientilor nostri calatorii cat mai placute, indiferent de distanta!

Cu noi aveti sansa unei calatorii confortabile si in deplina siguranta,  datorita atat uneiexperiente  pe piata transportului international.

Plecari Piatra Neamt Luton si Luton Piatra Neamt

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Piatra Neamt(Romania)spre (Anglia)..ZILNIC

Daca doriti un transport de calitate si confort  apelati la noi cu incredere. Va stam la dispozitie cu numere de telefon de mai jos pentru a putea face rezervari  dar si a cere informatii in ce priveste calatoria.

Rezervarile se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.

Pretul biletului pentru transport persoane Piatra Neamt  Luton si retur

Pretul biletului il puteti afla la numerele de telefon afisate.. In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 50kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), plus o masa calda la alegere.

.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Piatra Neamt Luton si retur la cele mai mici preturi.

 

 

Transportul de persoane Piatra Neamt (România)- Luton (Anglia) prezinta un itinerariu format din mai multe tari. Pe toata durata cursei se fac pauze  pentru a merge lumea la toaleta.

Un drum lung cu autocarul sau microbuzul poate parea obositor. Transportul de persoane Piatra Neamt – Luton, organizat de AlexEuroTour, ofera toate serviciile de care aveti nevoie ca dumneavoastra si ceilalti pasageri sa va bucurati de o calatorie deosebita!

 

 

Sfaturi utile pentru calatorie:

– luati o perna pentru gât

– înfasurati samponul sau alte produse în folie pentru a evita scurgerile

– luati-va servetele umede pentru a va mentine curate mâinile

– socializeaza cu ceilalti pasageri pentru a avea o calatorie cât mai placuta

– fii atent la informatiile oferite de soferii nostri calificati

– bucura-te de o calatorie frumoasa asigurata de AlexEuroTour

 Retineti!

Cursele de transport persoane Romania Anglia, sant asigurate de , firma de transport persoane Anglia, fara stres si in conditii de siguranta, reprezinta  primul pas catre indeplinirea scopului propus!

Sunati pentru orice informatie legata de serviciul de transport international persoane Anglia!

 Informatii , REZERVARI la : 0756833674 , 0762280240 si pe  alexeurotour ro