Braila Colchester transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane  Braila Colchester Anglia la adresa

transport persoane Braila Colchester

AlexEuroTour specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane  Braila Colchester si retur la adresa. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele!

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Plecari Braila  Colchester si Colchester Braila

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Braila spre Colchester (Anglia) se fac luni,joi,sambata

Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Pretul biletului pentru  Braila Colchester si retur

. In pretul biletului aveti inclus de asemenea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina),... Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Braila Colchester se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.  Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Braila Colchester / Colchester Braila la ADRESA

Transport persoane  Colchester Braila cu preluare de la adresa

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

0756833674 -9762280240 si pe http://www.alexeurotour.ro