Braila Blackpool Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Braila Blackpool Anglia la adresa

 

Transport persoane Braila Blackpool  – Specializati in transport  persoane Braila Blackpool, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Braila Blackpool

 

Curse autocar / microbuz Braila Blackpool  – Transportul se face in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Blackpool direct LA DESTINATIE!!!in siguranta si confort

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Blackpool  cu plecare  in fiecare  luni,joi,sambata,la adresa

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane cu autocare si microbuze  moderne la cele mai bune preturi

Transport persoane Braila Blackpool

Orasul Blackpool apartine naţiune England, judet Devon si districtul South Hams.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0756833674 -0762280240 si pe http://www.alexeurotour.ro