Braila Bristol transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Braila Bristol Anglia  la adresa

Transport persoane Braila BristolTransport persoane Braila Bristol  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Bristol  – luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Bristol direct LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Braila Bristol

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz Braila Bristol

: 1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Bristol  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata la adresa

.3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Bristol Braila de la adresa

Orasul Bristol apartine naţiune England si judet City of Bristol.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari  0762280240  -0756833674  si pe http://www.alexeurotour.ro