Braila Manchester Anglia transport persoane

Transport persoane Braila Manchester Anglia si retur la adresa

ransport persoane Braila Manchester

Transport persoane Braila Manchester  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa vaconvingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Manchester  Luni,Joi Sambata

Curse rapide Braila Manchester la adresa !!!

Curse autocar  Braila Manchester.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriiledus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putemoferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Braila Manchester

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Manchester  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze  moderne  la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Manchester-Luni,Joi Sambata

Orasul Manchester apartine naţiune England, judet Cheshire si districtul Trafford.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIATransport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro