Braila Newcastle transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Braila Newcastle Anglia  si retur la adresa

Transport persoane Braila NewcastleTransport persoane Braila Newcastle  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse microbuz Braila Newcastle  – luni,joi,sambata la adresa!  

Curse rapide Newcastle direct LA DESTINATIE!!

Curse autocar / microbuz Braila Newcastle

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Braila Newcastle

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Newcastle  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi 4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Newcastle

Orasul Newcastle apartine naţiune England, judet Staffordshire si districtul Newcastle-under-Lyme.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro