Braila Oxford transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Oxford  la adresa si retur

 

Transport persoane Braila Oxford

– Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Braila Oxford  –  in fiecare zi .de luni,joi,sambata

Curse rapide Braila Oxford  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Braila Oxford

! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Braila Oxford

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Oxford  cu plecare  in fiecare zi de luni,,joi,sambata.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Transport persoane  Oxford Braila cu preluare de la domiciliu

Oxford este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Marea Britanie (Anglia). Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari 

0762280240

 -0756833674

si pe   http://www.alexeurotour.ro