Braila Stoke-on-Trent Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Braila Stoke-on-Trent Anglia

AlexEuroTourspecializata in transportul persoanelor , cu o vechime pe piata transporturilor, ofera servicii de transport persoane Braila Stoke-on-Trent si retur la adresa. Parcul  auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Braila Stoke-on-Trent Anglia

Transport persoane Braila-Stoke-on-Trent  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra  In pretul biletului aveti inclus de asemea bagaj de pana la 40kg (2-3 genti care se vor depozita in cala si o geanta de mana pe care o luati cu dumneavoastra in masina), .De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, .

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse autocar / microbuz Braila Stoke on Trent  –  in fiecare luni,joi,sambata

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Stoke-on-Trent Braila

Stoke-on-Trent este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea West Midlands.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro