Transport persoane Fagaras Bedford /Anglia

Transport persoane Fagaras Bedford la adresa

Instiintam calatorii ca transport persoane Fagaras Bedford  se face zilnic

Fagaras Bedford cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.

Transportul  persoanelor se face, cu autocarul, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant, toaleta, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

Imbarcarea calatorilor din Fagaras Bedford se efectueaza de la gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

 

Transport persoane Fagaras Bedford
Transport persoane Fagaras Bedford

Biletul de autocar

Din Fagaras Bedford pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

 

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoastra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana.

Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

 

Autocarul va traversa Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia.

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

 

 

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro.

 

 

Fagaras Bedford-reduceri pentru copii –Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 50% reducere la pretul biletului. –  Pentru grupuri de minim 5 persoane, reduceri.-  Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-  La bilet dus intors- reducere