Galati Bracknell transport persoane

Transport persoane Galati Bracknell  Anglia si retur, la adresa

Transport persoane Galati Bracknell Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Galati Bracknell

 

Curse autocar / microbuz Galati Bracknell  –  luni,,joi, si sambata!

Curse rapide Galati Bracknell direct LA DESTINATIE!!!

 

 

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Galati Bracknell  cu plecare  in fiecare luni,,joi, si sambata!

3, Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bracknell este un oraș în comitatul Berkshire, regiunea South East, Anglia. Orașul se află în districtul unitar Bracknell Forest a cărei reședință este. Este situat la 18 km sud-est de Reading, 16 km sud-vest de Windsor și 55 km vest de centrul Londrei.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

 

 Rezervari

0762280240 –

0756833674

si pe www.alexeurotour.ro