Galati Folkestone transport persoane

Transport persoane Galati Folkestone Anglia si retur  la adresa 

 

Transport persoane Galati Folkestone  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Galati Folkestone

 

Curse autocar / microbuz Galati Folkestone  –Transportul se face in fiecare luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Folkestone direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.   In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.   De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,. Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Folkestone  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata la adresa

3.Transport Persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 Transport persoane Galati Folkestone-in fiecare luni,joi,sambata la adresa

Orasul Folkestone apartine naţiune England, judet Kent si districtul Shepway.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240  -0756833674 si pe

www.alexeurotour.ro