Galati Leeds transport persoane

Transport persoane Galati Leeds Anglia  si retur la adresa

Transport persoane Galati Leeds

Transport persoane Galati Leeds  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Galati Leeds  – Transportul se face luni,joi,sambata

Curse rapide Galati Leeds  LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra

: 1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Galati Leeds  cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Galati Leeds la adresa

Leeds, al treilea oraș ca mărime din Anglia, Regatul Unit al Marii Britanii (dupa Londra și Birmingham). Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240-

 0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro