Roman Chesterfield Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Roman Chesterfield Anglia la adresa 

Transport persoane Roman Chesterfield

Roman Chesterfield cursa de autocar , pusa la dispozitia tuturor celor care doresc sa calatoreasca pe aceasta ruta pana la adresa.Plecarea din Roman Chesterfield se face luni,joi,sambata.Transportul  persoanelor se face, cu autocare, avand aer conditionat, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje, sistem audio video performant,, acestea fiind conduse de soferi bine pregatiti, cu o experienta vasta pe drumurile Europei.

 

 

Imbarcarea calatorilor din Roman pentru Chesterfield se efectueaza de la Gara  calatorii fiind rugati sa fie cu cel putin 30 minute inainte pentru a putea fi puse bagajele si pentru a achita biletul de calatorie.

Biletul de autocar Roman Chesterfield Anglia la adresa 

Din Roman-Chesterfield pretul calatoriei poate fi achitat in lei, sau lire depinde cum aveti dumneavoastra, si rezervarea se face telefonic, iar plata direct la sofer in ziua plecarii. Rezervarile se fac in prealabil cu cateva zile inainte de plecare asigurandu-va loc in autocar.

Bagaje admise

Inclus in pretul biletului aveti voie sa luati cu dumneavoatra un numar de 40 kg de bagaj care v-a fi pus la cala autocarului , si in autocar puteti avea bagajul de mana. Soferii vor face pauze suficiente pentru calatori pentru nevoi personale, pentru recreiere dar si pentru a servi masa . Suntem bucurosi sa va putem anunta ca va vom servi o masa gratuit pe pacursul calatoriei.

Roman Chesterfield reducerii pentru copii-Copiii cu varsta mai mica de 1 an beneficiaza de 10% reducere la pretul biletului.-Copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani reducere la pretul biletului.-Pentru grupuri de minim 10 persoane, reduceri.-Bagajele ce depasesc 40Kg se taxeaza separat fata de pretul biletului.-La bilet dus intors reducere.  Chesterfield este un oraș în comitatul Derbyshire, regiunea East Midlands, Anglia

 

Oferim informatii , precizari pentru a putea sa rezervati un loc cu multa bucurie.

Dorim sa va fim de folos oricand aveti nevoie de aceea sunati la

0756833674 -0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro