Roman Londra Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Roman Londra Anglia si retur la adresa

Transport persoane Roman Londra Anglia

Transport persoane Roman Londra Anglia – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Roman Londra Anglia – luni,joi,sambata

Curse rapide Londra Anglia Roman

Curse autocar Roman Londra Anglia

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Roman Londra Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare in fiecare luni,joi,sambata Roman Londra Anglia

3.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la preturi minime

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Roman Londra Anglia la adresa

Londra este capitala Angliei și a Regatului Unit.Simbolul Londrei este Big Ben-ul, turnul cu ceas al Palatului Parlamentului. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele

0762280240- 0756833674 http://www.alexeurotour.ro