Targu Ocna Luton Transport persoane Anglia

Transport persoane Targu Ocna Luton la adresa 

Transport persoane Targu Ocna Luton  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Targu Ocna Luton
Transport persoane Targu Ocna Luton

Curse autocar / microbuz Targu Ocna Luton  – luni,joi,sambata

Curse rapide Targu Ocna Luton LA DESTINATIE!!!

 Retineti!

Cursele de transport persoane Romania  – Luton, sant asigurate de , firma de transport persoane Anglia, fara stres si in conditii de siguranta, reprezinta  primul pas catre indeplinirea scopului propus!

 Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Targu Ocna Luton  cu plecare  in fiecare zi 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Targu Ocna Luton

Orasul Luton apartine naţiune England, judet Bedfordshire si districtul Luton.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674