Aiud Linz transport persoane Austria

Transport persoane Aiud Linz si retur la adresa

 

     Aiud Linz transport persoane Austria .  Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Aiud Linz si retur la preturi convenabile direct la adresa ..Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala .. Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus la timp si sigur ..

Transport persoane Aiud Linz
Transport persoane Aiud Linz

 

 

Preturi promotionale!!! Bilete autocar/microbuz  Aiud Linz. 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Aiud Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pret sunt incluse 40 kg bagaj..De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz  din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Aiud Linz la preturi foarte avantajoase.

4.Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei,

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240 / 0756833674

 

Curse autocar si microbuz Romania Linz zilnic

Transport persoane Romania Linz  LA DESTINATIE!!!