Buzau Salzburg transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Buzau Salzburg Austria la adresa

Transport persoane Buzau Salzburg


Alex Euro Tour va asigura transport persoane Buzau Salzburg si retur la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Buzau Salzburg

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Buzau Salzburg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Buzau Salzburg, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoaneBuzau Salzburg  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de returTransport persoane Adjud Salzburg, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Buzau Salzburg LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Buzau Salzburg si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Buzau Salzburg transport persoane cu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport persoane Buzau Salzburg la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Buzau Salzburg

Plecari din  Buzau spre Salzburg cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Salzburg (populație 150.000 în 2006) este al patrulea oraș ca mărime din Austria, capitală a statului federal Salzburg

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Buzau Salzburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari