Cernavoda Graz transport persoane

Transport persoane Cernavoda Graz Romania Austria la adresa

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Cernavoda Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa.Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

transport persoane Cernavoda Graz

Transport persoane Cernavoda Graz  LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Cernavoda Graz 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Bilete autocar/microbuz Cernavoda Austria Graz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la cursa autocar Cernavoda  Graz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie ieftine pentru transport persoane Cernavoda Austria Graz si retur  accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Cernavoda Graz si retur zilnic transport persoane Austria

1. Oferim transport persoane cu microbuz Cernavoda Graz  si  alte orase din tara noastra,

2. Cernavoda Graz transport cu plecare in fiecare zi  tur retur,

3. Curse autocar Cernavoda Graz  la preturi foarte avantajoase

Plecari  Cernavoda Graz  Romania Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare. Graz

Graz ,  este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria). Orașul este situat pe râul Mur, în sud-estul Austriei.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Cernavoda Graz

Plecari Cernavoda  Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Cernavoda Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240