Dej Salzburg transport persoane Austria la adresa

Transport persoane Dej Salzburg Austria la adresa  zilnic

Transport persoane Dej Salzburg

Transport persoane Dej Salzburg  la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Dej Salzburg cursa autocar/microbuz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Dej Salzburg  la preturi convenabile la adresa cu plecari in fiecare zi.Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plecari din Dej transport persoane spre Salzburg

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Dej Salzburg transport persoane LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Dej Salzburg transport persoaneSalzburg (populație 150.000 în 2006) este al patrulea oraș ca mărime din Austria, capitală a statului federal Salzburg.

Transport persoane Dej Salzburg

Bilet microbuz Dej Salzburg transport persoane

1. Oferim transport persoane cu microbuz la adresa Dej Salzburg transport persoane

2. Dej Salzburg transport persoane cu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport Dej Salzburg transport persoane Austria la preturi  avantajoase.

Dej Salzburg transport persoane Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Avem transport persoane la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Contactati-ne pentru transport cu autocar/microbuz Dej Salzburg transport persoane

Plecari din Dej catre Salzburg cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Dej Salzburg, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari