Transport Persoane Toplita Linz la adresa

Transport persoane Toplita Linz

Transport Persoane Toplita Linz

Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Toplita Linz si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Toplita Linz 

Autocarele si microbuzle  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Toplita Linz  LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!

! Bilete autocar/microbuz  Toplita Linz Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Toplita Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3. Oferim transport persoane la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240

0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

 

Avem transport persoane Toplita linz la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.– Biletul de transport persoane Toplita linz achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.

-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.