Alesd Linz transport persoane Austria

Transport persoane Alesd Linz-si retur la adresa

Alesd Linz si retur transport persoane asigurat de Alex Euro Tour la preturi convenabile zilnic la adresa.Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Alesd Linz

Bilete autocar/microbuz Alesd Linz.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Alesd Linz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Alesd Linz si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Program plecari – autocare si microbuze Alesd Linz zilnic

1. Oferim transport persoane cu microbuz Alesd Linz si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Alesd Linz cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Linz este un oraș situat în nord-vestul Austriei

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240/ 0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro