Caransebes Graz Austria transport persoane la adresa

Transport persoane Caransebes Graz Romania Austria la adresa

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Caransebes Graz si retur la preturi convenabile direct la adresa.Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Caransebes GrazTransport persoane Caransebes Graz LA ADRESA!!!

Curse autocar si microbuz Caransebes Graz

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Bilete autocar/microbuz Caransebes Graz Romania Austria

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la curse persoane Caransebes Graz, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie ieftine pentru transport persoane Caransebes Austria Graz si retur accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Caransebes Graz si retur zilnic transport persoane Romania Austria

1. Oferim transport persoane cu microbuz Caransebes Graz si din alte orase din tara noastra,

2. Caransebes Graz transport cu plecare in fiecare zi tur retur,

3. Curse autocar Caransebes Graz la preturi foarte avantajoase

Plecari din Caransebes spre Graz Romania Austria

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare. Graz

Graz , este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria). Orașul este situat pe râul Mur, în sud-estul Austriei.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Caransebes Graz

Plecari Caransebes Austria Graz cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport cu autocar Caransebes Graz, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240