Motca Elvetia transport persoane

Transport persoane Motca Elvetia si Elvetia Motca

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Motca Elvetia / Elvetia Motca ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti, Joi si Sambata cu retur   Joi si Duminica.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Motca Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Motca Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Motca Elvetia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Motca Elvetia si Elvetia Motca

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Motca Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane   sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Motca Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern – Freiburg – Lausanne – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Elveția , este o republică federală

Rezervari