Dej Paris transport persoane Franta

Transport persoane Dej Paris si retur la adresa

Transport persoane Dej Paris

Transport persoane Dej Paris  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Dej Paris  – in fiecare zi.

Curse rapide Dej Paris direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Dej Paris  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

3.Transport Persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

 

Transport persoane Galati Paris

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Dej Paris

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240  /0756833674