Medgidia Slovacia Kosice transport persoane

Transport persoane Medgidia Slovacia Kosice si retur 

Medgidia Slovacia Kosice transport persoane  si retur -in Bratislava si Kosice

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Medgidia Slovacia Kosice ,calatoriti rapid si la adresa.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Medgidia Slovacia Kosice sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Medgidia Slovacia Kosice transport persoane

Plecari din:

Constanta;Tulcea;Galati;Slobozia;Calarasi;Giurgiu;Medgidia;Cernavoda:Medias;Targoviste;Pitesti;Targu Jiu;Blaj;Sighisoara;Barlad,Vaslui,Iasi,Husi,Pascani:Targu Frumos:Podu Iloaiei:Botosani:Darabani:Dorohoi:Targu Neamt:Piatra Neamt:Roman:Suceava:Radauti:Falticeni:Campulung Moldovenesc,Gura Humorului:Bacau:Onesti:Moinesti:Targu Ocna:Buzau:Ramnicu Sarat:Focsani:Adjud;Bucuresti,Ploiesti;Brasov;Fagaras;Targu Mures;Iernut;Huedin;Cluj;Deva;Dej;Gherla;Gilau;Gheorgheni;Reghin;Oradea;Alesd;Alba Iulia;Sebes;Aiud;Sibiu.

Medgidia Slovacia Kosice transport persoane
Transport persoane Medgidia Slovacia Kosice

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Medgidia Slovacia Kosice

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5 % din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Medgidia Slovacia Kosice se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Slovacia, oficial Republica Slovacă (slovacă: Slovensko, oficial Slovenská republika) este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală, cu o populație de peste cinci milioane de locuitori, și o suprafață de aproximativ 49.000 km². Se învecinează cu Ucraina la est, cu Polonia la nord-est, cu Cehia la nord-vest, cu Austria la vest și cu Ungaria la sud. Capitala și cel mai mare oraș este Bratislava, localizat în sud-vestul țării. Slovacia este un membru al Uniunii Europene, NATO, OCDE, OMC și a altor organizații internaționale.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

si pe http://www.alexeurotour.ro

0762-280-240