Transport persoane Braila-Crotone

Transport persoane Braila-Crotone si retur

Alex EuroTour,alaturi de mari companii efectueaza transport persoane Braila-Crotone, pe ruta Romania-Italia,in zilele de,marti si joi,cu retur, joi si duminica. Beneficiati de reduceri :la biletele dus-intors, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 4 persoane In pretul biletului,este inclus transportul unui bagaj de 40kg Ce depaseste aceasta cantitate,se taxeaza suplimentar

Transport persoane Braila-Crotone
Transport persoane Braila-Crotone

Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilet

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Braila-Crotone

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila-Crotone cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Braila-Crotone

Crotone este capitala provinciei Crotone în regiunea Calabria.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise..AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

RELATII privind traseul in Romania,statiile de imbarcare,orele de plecare,precum si traseul parcurs in Italia,le obtineti la numerele de telefon: 0762280240/0756833674 /0332566255 si pe site-ul: www.alexeurotour.ro Va asteptam pentru rezervari!