Transport Persoane Giurgiu Salzburg la adresa

Transport persoane Giurgiu Salzburg

Transport Persoane Giurgiu Salzburg
Transport Persoane Giurgiu Salzburg

Alex Euro Tour va asigura transport persoane cu autocarul Giurgiu Salzburg si retur la preturi convenabile direct la adresa dumneavoastra.

Curse autocar si microbuz Giurgiu Salzburg 

Autocarele si microbuzle  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Giurgiu Salzburg  LA ADRESA!!!

Preturi promotionale!!! Bilete autocar/microbuz Giurgiu Salzburg Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Giurgiu Salzburg, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Giurgiu Salzburg si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Giurgiu Salzburg, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport persoane cu microbuz Giurgiu Salzburg din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Giurgiu Salzburg cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3. Oferim transport persoane Giurgiu Salzburg la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Giurgiu Salzburg  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:0762280240 0756833674

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Plecarile catre aceasta destinatie si nu numai, se fac in fiecare zi . Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente. Daca va faceati griji cu privire la anumite probleme ce pot aparea pe parcursul transportului vis-a-vis de accesul la o toaleta, nu trebuie sa va necajiti, caci autocarele noastre beneficiaza  de o toaleta functionala si perfect igienizata.

Austria a devenit destinatia preferata a romanilor, pentru vacantele de iarna, datorita statiunilor de ski. Insa Austria ofera mult mai mult decat statiuni de ski.  este una dintre cele mai populare destinatii Europene, pentru CITY-BREAKS, lacurile de campie perfecte pentru camping, orasele culturale Linz. SALZBURG, orasul lui MOZZART. Croazierele pe dunare si multe alte atractii. Austria nu e o tara foarte mare insa frumusetile naturale ale acestei tari sunt variate. Ganditi-va la padurile dese si racoroase, lacurile glaciare antice, spa-urile si bineinteles magnificii Alpi ale calor privelisti sunt cele mai frumoase .

Avem transport persoane Giurgiu Salzburg la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

– Biletul de transport persoane GiurgiuSalzburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
– Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.

-Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
– Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele.
– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  50  kg.
– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.