Huedin Belgia transport persoane la adresa

Transport  persoane Huedin Belgia la adresa zilnic si retur

0756833674   0762280240

Transport persoane Huedin Belgia  cu autocarul si microbuzul   la adresa.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.  Ai nevoie să călătorești în interes de serviciu? Vrei să îți vizitezi rudele sau să te întorci la cei dragi, acasă? Noi suntem mereu alături de tine!
Operăm curse săptămânale spre cele mai importante orașe din Belgia și retur.Plecare luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata

RUTA ROMÂNIA ->BELGIA zilnic

Orele de plecare sunt aproximative si depind de trafic.

Transport la adresa Huedin Belgia .

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport persoane  cu plecari zilnice

Curse directe microbuz Huedin Belgia

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane  si retur.

Transport persoane Huedin Belgia: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica .

Call center -0756833674

De luni până vineri în intervalul 08:00 – 20:30, sâmbătă 08:00 – 21:00, duminică 08:00 – 20:00 suntem alături de clienții noștri și răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor.

Preluăm călătorii direct de la adresă daca sant in traseul masinii și avem grijă să te ducem până la adresa dorită prin serviciul  de transfer autocar.

Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic. 

Curse autocar Huedin Belgia zilnic la adresa

Ai nevoie de transport persoane Huedin Belgia  la adresa ?AlexEuroTour iti asigura curse Romania Belgia si retur la cele mai mici preturi .In pretul biletului de autocar Huedin Belgia este inclus un bagaj de pana la 40kg care va fi depozitat in compartimentul autocarului destinat bagajelor, precum si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

Bilete de autocar – transport persoane Huedin Belgia

Pentru a va asigura ca pretul afisat este cel corect, va rugam sa verificati pretul actualizat la numerele afisate.Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi   Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Bilet  microbuz  Belgia Huedin

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Plecari zilnice Huedin Belgia la adresa

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Ora si statia de pleacare poate diferi in functie de ziua calatoriei.

Plecari spre Belgia din Huedin

Plecari din Huedin spre Belgia cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

Huedin Belgia

Regatul Belgiei este o țară în Europa de Vest.

Orașe din Belgia spre care operăm curse

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Brusseles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari