Romania Spania transport persoane

Transport persoane  Romania Spania

0756833674-0762280240

Transportul de persoane persoane  se efectueaza cu autocare moderne, dotate cu scaune rabatabile,,wi-fi,monitor, pentru a putea capta atentia si a va face calatoria mai placuta . Soferii nostri sunt profesionisti cu mii de kilometri parcursi..

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.

Transport persoane  Romania Spania

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

PLECARI –  Romania Spania miercuri

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Regatul Spaniei ) sau Spania  este o țară situată în sud-vestul Europei,

Orase in care facem curse- Irun,San Sebastian,Bilbao,Santander,Oviedo,Burgos,Madrid,Talavera,Trujilio,

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Curse microbuz  Romania Spania

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Te invitam sa te asezi comod in autocar , pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar  si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Relatii si rezervari la

   0756833674-

    0762280240