Targoviste Kolding transport persoane Danemarca

Transport persoane Targoviste Kolding 

Transport persoane Targoviste Kolding doar JOI, .Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Târgoviște peco Rompetrol (cartier Sârbi), peco Mol (fost Agip), peco Petrom (Oțelărie)

PLECARI DIN ROMANIA–JOI

PLECARI DIN Danemarca-,duminica

Braila Copenhaga doar joi

.Transport persoane Targoviste Kolding –

  Rezerva biletul gratuit la numarul afisat

Rezerva biletul pe cursa de microbuz sau autocar cu destinatia Italia comunicandu-ne denumirea localitatii(codul postal), numarul de telefon personal, nume si prenume.

 Confirma

Veti fi contactat telefonic de catre dispecerat sau de catre sofer cu o zi inaintea plecari pentru a confirma plecarea si in acelasi timp fiindu-va furnizate toate detaliile legate de locul si ora imbarcarii, numarul soferului precum si date legate de masina de transport

.Achita biletul

Ai posibilitatea de a achita biletul de calatorie online -la urcarea in microbuz/autocar , la sofer  prin transfer bancar.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara ,

2. Oferim transport persoane Targoviste Kolding   cu plecare  in fiecare JOI

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi

   Reduceri si avantaje pentru transport persoane Targoviste  Kolding

Reduceri la transport, copiIi intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane si  retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA  IRLANDA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Targoviste Kolding /  Kolding Targoviste va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240