Falticeni Italia transport persoane

Transport persoane  Falticeni Italia

0756833674   0762280240

Transport persoane  Falticeni Italia cu autocarul si microbuzul. –doar JOI , catre toate localitatile de pe teritoriul Italiei .

Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie .Impreuna cu Alexeurotour puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Falticeni Italia  in fiecare saptamana cu autocare si microbuze..

Pentru clienții care doresc curse mai rapide, avem si variante de transport de persoane l cu microbuze de 8+1 locuri, respectiv 14+1 locuri.

Transport persoane  Falticeni Italia

Deoarece exista modificari in traseele efectuate in Italia,pentru informatii exacte va rugam sa ne contactati telefonic

Fălticeni-Este un municipiu în județul Suceava situat la 25 km de orașul Suceava. ,nconjurat de dealuri înverzite și apele Șomuzului. Un loc binecuvântat cu oameni de seamă cum puține așezări românești se pot mândri.

Colaborand cu mai multe firme de transport persoane , cu licență în acest domeniu, oferim astfel posibilitatea clienților a cât mai multe curse,

variante și oferte de a alege să călătorești pe ruta Campulung Moldovenesc Italia și retur cu una dintre firmele noastre partenere.

Compania transportatoare va ofera transport persoane  cu autocare si microbuze MODERNE. Dorim sa transformam orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.Cursele oferite de firma de transport persoane , se realizeaza cu microbuze si autocare moderne si confortabile.

Veti fi insotiti intotdeauna de soferi profesionisti si experimentati care garanteaza transportul clientilor in conditii optime.

De ce sa vizitezi Italia?

Italia se află între cele mai vizitate 5 țări din lume, cu peste 60 milioane de vizitatori anual. Și există toate motivele pentru acest lucru, în „cizmă” fiind o abundență de atracții turistice, cele mai multe în orașele importante, precum Roma, Milano, Veneția, Florența, etc.

Locuri de vizitat în Italia sunt foarte multe, toate încărcate de istorie și cu o arhitectură impresionantă. În plus, Italia oferă și peisaje de vis, fiind pentru foarte mulți turiști din lumea întreagă destinația ideală pentru vacanță.

Italia, alături de Franţa şi Spania, este una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Europa și din lume.

2. Cerințe de intrare și asigurare de călătorie

Dacă sunteți spaniol sau cetățean al Uniunii Europene (UE), va trebui să vă afișați doar actul de identitate sau pașaportul la controlul aeroportului. În cazul în care țara dvs. nu aparține UE, este recomandat să consultați site-ul Ministerului Afacerilor Externe sau Ambasadei Italiei, pentru a cunoaște documentele necesare și dacă este necesară obținerea unei vize.
Un alt dintre cele mai bune sfaturi pentru o excursie în Italia sau în orice țară a Uniunii Europene, trebuie să aduceți cardul de sănătate european cu care veți avea asistență gratuită în spitale publice. Dacă nu sunteți cetățean al UE sau doriți să aveți mai multă acoperire pentru a evita să plătiți în cazul unei repatrieri, este foarte recomandat să aveți cea mai bună asigurare de călătorie în Europa.

Cursele oferite de firma de transport persoane , se realizeaza cu microbuze si autocare moderne si confortabile. Veti fi insotiti intotdeauna de soferi profesionisti si experimentati care garanteaza transportul clientilor in conditii optime.

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

Rezervari